Teneinde het besmettingsrisico van COVID-19 te beperken, willen we u vragen een aantal maatregelen in acht te nemen. Meer info.

Voor dringende afspraken gelieve telefonisch contact te nemen Diest: 013 32 52 25 Leuven: 016 29 26 12

ons team

Over Dr. Odent

Dr. Guy Odent

Dokter Odent studeerde geneeskunde aan de KUL waar hij promoveerde tot arts in 1989. Nadien specialiseerde hij zich in de algemeen inwendige ziekten en vervolgens in de cardiologie.

Na een jaar vervolmaking als resident op de staf van cardiologie van het UZ Leuven, werkte hij twee jaar in de kliniek van de Zwarte Zusters te Ieper. In 1998 werd de praktijk in Diest gestart en vanaf 2004 kan u ook in de praktijk in Leuven terecht.

Dr. Odent is deeltijds (50%) als consulent werkzaam in het UZ Gasthuisberg waar hij voornamelijk mee verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding op de afdeling echocardiografie. Op vrijdagvoormiddag worden diagnostische hartcatheterisaties uitgevoerd.


Hij is lid van :

  • Belgische Vereniging Cardiologie
  • European Society of Cardiology
  • European Association of Cardiovascular Imaging
  • American Society of Echocardiography

Dr. Roxana Voigt - praktijk Diest

Dr. Roxana Voigt

Dokter Voigt volgde haar opleiding algemeen inwendige geneeskunde aan de Friedrich-Alexander- Universität Erlangen-Nürnberg in Duitsland. Zij legde in 2006 een doctoraatsthesis af met als titel ‘ Plaque quantification and characterization with 16 slice CT compared to histomorphometric analysis’ .

Vanaf 2010 vervolmaakte ze haar opleiding inwendige geneeskunde en specialiseerde ze zich in de cardiologie in het UZ Gasthuisberg met een erkenning tot cardioloog in 2014.

Dokter Voigt doet raadpleging in de praktijk te Diest op dinsdag- en vrijdagvoormiddag.

Medewerkers - praktijk Diest

Mw. Pascale Coomans, verpleegkundige

Mevr. Anne Wyndaele Mw. Anne Wyndaele, secretariaatsmedewerkster

Contacteer mij

Diest Delphine Alenuslaan 21, bus 2
3290 Diest
013 32 52 25

Leuven Oude Rondelaan 50,
3000 Leuven
016 29 26 12