Teneinde het besmettingsrisico van COVID-19 te beperken, willen we u vragen een aantal maatregelen in acht te nemen. Meer info.

Voor dringende afspraken gelieve telefonisch contact te nemen Diest: 013 32 52 25 Leuven: 016 29 26 12

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Geachte patiënt,

Noodzakelijke consultaties kunnen doorgaan doch uw en onze veiligheid staat centraal. Teneinde het besmettingsrisico van COVID-19 te beperken, willen we u vragen volgende maatregelen in acht te nemen :

  • Gelieve tijdig op uw afspraak te komen. Indien u veel te vroeg bent, gelieve te wachten in uw auto op de parking (we willen vermijden dat mensen samen in de wachtzaal zitten).
  • Kom bij voorkeur alleen naar de raadpleging (indien strikt nodig, is één begeleider toegestaan) .
  • Indien u zich ziek voelt (koorts, hoest, kortademig) gelieve dan NIET in de wachtzaal plaats te nemen. Neem eerst telefonisch contact op met de huisarts om te bekijken of de cardiologische raadpleging noodzakelijk is.
  • Er wordt gevraagd de handen te ontsmetten bij het begin van de raadpleging (handontsmettingsalcohol is voorzien in de praktijk).
  • Indien u een mondmasker hebt, gelieve dit te dragen.
  • Het medisch personeel neemt alle maatregelen in acht (handen wassen en ontsmetten, indien nodig mondmasker, ontsmetten deurklinken en ander materiaal).

In deze moeilijke periode willen we ons blijven inzetten voor uw en onze gezondheid. Iedereen bedankt voor de medewerking.

Dr. Guy Odent

Contacteer mij

Diest Delphine Alenuslaan 21, bus 2
3290 Diest
013 32 52 25

Leuven Oude Rondelaan 50,
3000 Leuven
016 29 26 12